Today.ua

На Київщині троє хлопців жорстоко катували свого односельця

У селі Матюші Білоцерківського району Київської області 19-річний хлопець пізно ввечері прийшов до свого товариша, однак там троє односельчан, 26-ти, 29-ти та 30-річного віку закрили його в господарському приміщенні та почали катувати. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Чоловіки оточили свою жертву по колу і щосили били його по голові, а до рук прикладали оголені дроти, підключивши їх до електромережі.

Таким способом вони хотіли "вибити" з хлопця зізнання у крадіжці велосипеда.

Близько години юнак сидів навпочіпки, боячись поворухнутись. Коли ж кати зрозуміли, що той не винен, просто відпустили його додому.

Опівночі побитий юнак повернувся додому з синцями та темними плямами на пальцях рук. Його мати викликала поліцію.

Працівники Білоцерківського відділу поліції затримали зловмисників за місцем проживання, які зізналися у скоєному, надавши правдиві свідчення.

За фактом позбавлення волі та катування людини відкриті два кримінальних провадження.

Трьом молодикам оголошені підозри за ч. 2 ст. 127 (Катування), що карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років та за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі), що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі вирішується питання про обрання для зловмисників міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Одеській області злочинці вночі кілька годин катували подружжя. Спочатку вони зв’язали чоловіка та дружину, а потім душили й безжально били їх, вимагаючи гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ