Today.ua

На КПВВ “ЛНР“ під час допитів бойовиків померли три людини

На окупованій території Луганської області на КПВВ бойовиків під час допитів померли три людини. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузянік під час прес-брифінгу про ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил.

За даними української розвідки, померли троє цивільних осіб з території "ЛНР" в ході допитів представниками "міністерства державної безпеки".

Мотузянік розповів, що окупаційна влада розгорнула активну інформаційну кампанію на окупованих територіях Донбасу з метою підвищення мобілізаційного потенціалу за рахунок мирного місцевого населення.

"Дії агресора призводять до зворотної реакції населення, що полягає в поширенні бажання виїхати з тимчасово окупованих територій і ухиленні від проходження служби в підрозділах окупаційних військ. У відповідь російська сторона посилює пропускний режим з метою недопущення відтоку мобілізаційних ресурсів (осіб чоловічої статі) з так званої "ДНР/ЛНР". У зв'язку з важкими умовами перетину лінії розмежування на одному з контрольно-пропускних пунктів в'їзду/виїзду на території так званої ЛНР померли три цивільні особи (чоловіки) під час допиту представниками так званого МГБ", - зазначив Мотузянік.

Нагадаємо, раніше бойовики знищили власний штаб, щоб приховати від російських кураторів розкрадання майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ