Today.ua

“На кой вона тут треба?“: Лобода повернулась до Україні і нарвалась на шквал критики

Світлана Лобода, відома українська співачка, яка активно гастролює і живе в Росії протягом останніх років, повернулася до України, щоб розкрутити свій новий міні-альбом Sold Out. Лобода вже навіть встигла дати інтерв'ю українським радіостанціям і розповісти про плани на майбутнє.

В новому альбомі співачка дещо змінила манеру виконання пісень, в її треках навіть з'явився хіп-хоп.

Як відомо, раніше Світлана Лобода презентувала свої альбоми в Росії, і, судячи з усього, їй цього було цілком достатньо для популярності. Наразі невідомо, що змусило співачку брати участь в ефірах в Україні.

Повернення Лободи в Україну обурило багатьох, під публікаціями радіостанцій активно пишуть гнівні коментарі.

"Яке розчарування! Для чого таких гостей запрошувати? Чичеріну ще запросіть!", "Чекають її хіба що у Владивостоку, щасливо їй туди доїхати", "На кой вона тут треба???" - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода похвалилася, що знялася в кліпі, який 23 листопада 2019 року презентував німецько-шведський дует Lindemann, разом зі своїм коханим.

Відео нового кліпу на офіційному YouTube-каналі виклав Тілль Ліндеманн, який, за чутками, є батьком однорічної дочки Лободи. Сама співачка не заперечує, але й не підтверджує цю інформацію. Зірка шоу-бізнесу зізналася, що контракт не дозволяє їй розповідати про відносини з Тіллем, а також про те, хто батько її дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ