Today.ua

На Кіровоградщині знайшли рештки тіла дівчини, що зникла понад півроку тому

У Кіровоградській області поблизу села Нова Поляна Знам'янського району під час польових робіт виявили останки тіла і фрагменти одягу, які можуть належати зниклій в серпні 2018 року 17-річній Діані Хріненко. Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Наразі на місці працюють експерти та криміналісти. У поліції додали, що остаточний висновок буде зроблено після проведення експертизи, яка триватиме більше місяця.

У той же час, за даними українських ЗМІ, родичі зниклої неповнолітньої впізнали її речі.

Діана Хріненко зникла 24 серпня 2018 року в селі Суботці Кіровоградської області. Увечері вона пішла в центр села на святкування Дня незалежності і не повернулася. У декількох сотнях метрів від будинку знайшли її закривавлений телефон, поруч на дорозі були плями крові.

Також поліція встановила двох осіб, які можуть бути причетні до зникнення Діани. Правоохоронці відпрацьовують шість робочих версій вбивства дівчини. В рамках кримінального провадження щодо розшуку безвісти зниклої дівчини було призначено 50 експертиз.

Нагадаємо, мобільний оператор “Київстар” спільно з Національною поліцією України активно бере участь у проекті "Пошук дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ