Today.ua

На фото сховався тигр, але відшукати його за 15 секунд можуть не всі

На фото зверху серед трави і дерев сховався тигр, однак, відшукати його під силу далеко не всім. Спробуйте зробити це за 15 секунд! Придивіться уважніше і ви обов'язково побачите хижака, який за вами стежить!

Тигри вміють маскуватися не гірше інших хижаків. Тварина може причаїтися за пару кроків від людини, і та її не помітить. Не обов'язково тигр буде нападати на свою потенційну жертву. Якщо тварина буде сита, то небезпека вам не загрожує.

Тварини і люди по-різному розрізняють кольори. Наприклад, ми бачимо тигрів в ошатних оранжево-чорних шкурах, а для більшості тварин тигр виглядає як бліда зеленувата пляма на фоні такої ж рослинності. Тому нам набагато простіше запримітити тварину в дикій природі, ніж іншим її мешканцям.

Придивіться ще раз уважніше до цього фото. Побачили тепер тигра? Якщо ні, то не впадайте у відчай. Нижче даємо вам підказку. Хижак причаївся прямо по центру фотографії між деревами.

Якщо такі головоломки даються вам тяжко, більше тренуйте свою пам'ять. Розвивайте мислення і вам стане набагато простіше орієнтуватися в повсякденному житті!

Раніше ми пропонували відшукати на фото жирафа, який сховався в одному з біопарків Валенсії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ