Today.ua

На фото сховався кіт: знайдіть тварину за 20 секунд

На фото зверху серед дров сховався кіт, однак, відшукати його під силу далеко не всім. Вийде знайти тварину за 20 секунд? Придивіться уважніше і ви обов'язково помітите пухнасте створіння, яке розляглося на свіжому повітрі. Сконцентруйте всю свою увагу і ще раз подивіться на картинку зблизька і здалеку. Тепер бачите?

Коти — відмінні маскувальники, які вміють ховатися не гірше тигрів, особливо, якщо колір забарвлення тварини не виділяється на фоні дикої природи. Коти люблять дивитися на світ звисока, тому в квартирах тварина часто вистрибує на шафи і антресолі, а ще дуже багато випадків, коли коти падають з вікон житлових будинків.

На фото, яке знаходиться перед вами, кота розморило на сонці і він заснув безпробудним сном. Побачили маленького хижака? Якщо ні, то не засмучуйтеся. Придивіться ще раз уважніше. Даємо вам підказку. Тварина лежить зверху на дровах.

Якщо подібні задачки даються вам легко, тоді можемо за вас порадіти. Якщо труднощі все-таки виникають, то більше тренуйте свою пам'ять, розвивайте мислення, увагу і вільний час приділяйте вирішенню тестів на логіку і уважність.

Раніше ми пропонували головоломку, в якій потрібно було знайти тигра серед трави і дерев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ