Today.ua

На Донбасі ЗСУ знищили бойову машину піхоти і двох окупантів

Протягом минулої доби, 3 квітня, українськими військовими було знешкоджено бойову машину піхоти російсько-окупаційних військ. Також бійці ЗСУ ліквідували двох окупантів, ще троє бойовиків отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що загалом противник шість разів порушив режим припинення вогню, застосувавши чотири рази озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв наших захисників: в районі Новотроїцького та Лебединського.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив чотири обстріли: біля Кримського, Новолуганського і Станиці Луганської.

Втрат серед українських захисників протягом минулої доби немає.

У штабі ООС наголошують, що на обстріли противника ЗСУ давали адекватну відповідь.

Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

"Об'єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - додали у штабі ООС.

Нагадаємо, на Донбасі в смт Южна Ломуватка Луганської області спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ), мандат якої раніше продовжили в Україні, зафіксували нові системи озброєння, які належать Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ