Today.ua

На Донбасі загинув український військовий

Протягом минулої доби, 21 березня, на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще двоє бійців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що противник сім разів за добу порушив режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм. Також російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики вели обстріли в районі населенного пункту Широкине, поблизу Авдіївки, в районі Хутору Вільного, Золотого-4, Південного, Кримського та Станиці Луганскої.

На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши шістьох окупантів.

Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль противника.

Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" у районі населеного пункту Золоте-1 з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу на початку доби один український захисник отримав поранення.

Підрозділ, який був обстріляний, відповів адекватним вогнем. Втрати окупантів уточнюються.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ знищили ще одну вогневу точку бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ