Today.ua

На Донбасі загинув український військовий

Протягом минулої доби, 25 лютого, на Донбасі загинув один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що російські окупаційні війська протягом доби сім разів порушили режим припинення вогню. При цьому бойовики тричі застосували артилерію калібру 122 мм та міномети 120-го калібру.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції ЗСУ в районі Лебединського, Водяного, Луганського, Новотошківського, Новоолександрівки, Новгородського, а також поблизу Хутора Вільного.

На кожен ворожий обстріл підрозділи Об'єднаних сил відповідали вогнем, використовуючи чергові вогневі засоби, що не заборонені Мінськими домовленостями.

За даними української розвідки, протягом минулої доби, 25 лютого, двох окупантів було знищено, ще троє - поранені.

"Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - зазначаються у штабі ООС.

Нагадаємо, 24 лютого на Донбасі було ліквідовано бойовика Андрія Остапова (позивний "Остап").

Також раніше на Донбасі українські військові підбили танк і бліндаж бойовиків, які було розміщено в трьох кілометрах від лінії зіткнення на Луганщині. Танк і бліндаж окупантів було підбито військовослужбовцями 54-ї бригади ЗСУ, опубліковано відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ