Today.ua

На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий з Тернопільщини

Вчора, 20 лютого, у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі загинув український військовий з Тернопільскої області. Про це повідомляє прес-служба Чортківської міської ради.

Зазначається, що на Донбасі близько 17.00 від кулі снайпера загинув житель села Васильків Чортківського району (Кривеньківська сільська рада) Василь Богоносюк. Він був старшим солдатом Збройних сил України, військовослужбовцем 24-ї окремої механізованої бригади.

У загиблого бійця ООС залишилася дружина та двоє дітей – дівчата 2002 та 2004 років народження.

"У жовтні 2018 року працівники Чортківської міської ради відвідували Василя та його побратимів на фронті, здійснюючи волонтерську місію та передаючи необхідні речі. А тепер Чортків схиляє голову в глибокій скорботі з приводу непоправної втрати… Чортківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Василя. Не забудемо про Його подвиг та мужність", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 20 лютого, одного окупанта було знищено, ще двоє бойовиків отримали поранення. Загалом протягом минулої доби російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, з них 11 разів – із забороненого Мінськом озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ