Today.ua

На Донбасі підірвалась група піротехників ДСНС: один загиблий, двоє поранених

Сьогодні, 9 квітня, близько 10.30 на Донбасі під час роботи групи піротехнічних робіт з обстеження та очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів стався вибух невідомого вибухонебезпечного предмету. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Це сталося поблизу водогону насосної станції Сіверський-Донецьк-Донбас ("сіра зона") в районі населеного пункту Зайцеве Бахмутського району Донецької області.

Повідомляється, що внаслідок вибуху загинув старший сапер відділення піротехнічних робіт групи піротехнічних робіт частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно–рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області старшина служби цивільного захисту Олег Бойцов. Також було поранено старшого лейтенанта служби цивільного захисту Д. Слепканя та старшого сержанта служби цивільного захисту Є. Безкоровайного.

Наразі проводяться заходи щодо евакуації піротехніків з "сірої зони". Обставини та причини події встановлюються.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 8 квітня, на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще троє бійців ЗСУ отримали поранення.

Також, за даними української розвідки, протягом минулої доби, 8 квітня, сім окупантів було знищено, шестеро – поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ