Today.ua

На Донбасі місцеві мешканці застрелили бойовика

На окупованих територіях Донбасу місцеві жителі застрелили проросійського бойовика. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що 23 січня російського військового "покарали" за те, що той хаотично відкрив вогонь по мирному населенню.

За інформацією розвідки, російське командування вимагає від бойовиків "ЛНР" і "ДНР" проводити регулярні заходи з бойової підготовки, і окупанти проводять навчання неподалік від населених пунктів або безпосередньо на їх території у зв'язку із складними погодними умовами. Тренування бойовиків викликають невдоволення серед місцевих мешканців, адже такі навчання несуть загрозу їхньому життю.

"Так, 23 січня невідомі застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив хаотичну стрілянину по місцевим жителям. У зв'язку з цим російським окупаційним командуванням передбачено протягом січня провести комплексне вивчення морально-психологічного стану підлеглого особового складу. Зокрема, з 28 січня у військах противника починають роботу спеціальні комісії під керівництвом заступників командувачів армійських корпусів з військово-політичної роботи", - повідомили в українській розвідці.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі було знищено ще двох російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ