Today.ua

На Донбасі двоє українських військових загинули від вибухівки бойовиків

Протягом минулої доби, 10 листопада, на Донбасі загинули двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в Facebook.

Повідомляється, що окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Бойовики тричі застосовували озброєння, що заборонене Мінськими угодами.

Українські оборонні укріплення були обстріляні членами НЗФ в районах населених пунктів Новотошківське, Золоте, Новолуганське, Піски, Мар'їнка, Тарамчук та Гнутове.

Окупанти вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 та 120 мм ворог обстрілював позиції ВСУ поблизу Новолуганського. Біля Новотошківського бойовики ОРДЛО застосували 82 мм міномети. Але найбільшу вогневу активність окупанти проявили навколо Мар'їнки – тут протягом доби були тричі обстріляні позиції ВСУ.

В ході проведення заходів з недопущення проникнення ДРГ противника у проміжки між спостережними постами на Світлодарському напрямку, внаслідок спрацювання вибухового пристрою, встановленого окупантами, двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, ще двоє отримали поранення.

Також повідомляється, що за протягом минулої доби одного російського найманця на Донбасі було знищено, ще вісім загарбників отримали поранення.

Нагадаємо, 9 листопада доє українських військових отримали смертельні поранення на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ