Today.ua

Микола Добринін “запалив“ на дискотеці в сільському клубі: у Мережу потрапило відео з нового сезону серіалу “Свати“

Серіал "Свати", який завершив зимовий етап зйомок сьомого сезону, залишається, мабуть, одним із найбільш засекречених явищ у нинішньому кінематографі. Сюжет сьомого сезону і відзнятий відеоматеріал зберігають в найсуворішій таємниці, не дозволяючи навіть найдрібнішій крихті інформації просочитися зі знімального майданчика. З сторонніх туди вхожий лише кіт сім'ї Празецьких, в будинку яких проходять зйомки нових серій. Але він мовчить, як справдешній білоруський партизан, і журналістам секретів не видає.

Проте декілька фрагментів відео все-таки просочилися в Мережу повз пильне око режисера. Втім, не виключено, що це був дозований плановий злив. Так, у Мережі з'явився фрагмент відео з дискотеки у сільському клубі, в якому Мітяй танцює зі своїм приятелем, роль якого дісталася акторові Олексію Кирющенку.

Що занесло їх на дискотеку, де розважається суцільна молодь невідомо – це залишилося за кадром. Два "релікти" – Добринін і Кирющенко, хвацько витанцьовують на тлі сільської молоді. Танцюють вони під хіт групи Qeen - The Show Must Go On.

Отже, серіал "Свати" відкрив ще одну маленьку шпарину в своїй щільній завісі таємничості.

Тим часом, з Instagram зникла сторінка Тетяни Кравченко, яка виконує в серіалі "Свати" роль Валюхи. Подейкують, що актрису могли змусити видалити свій акаунт через несанкціонований злив інформації

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ