Today.ua

Мураєв заявив, що хоче дебатів з Порошенко

Кандидат у президенти Євген Мураєв запропонував Петру Порошенко провести дебати. Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

Так, народний депутат, лідер партії "Наші" Євген Мураєв, перебуваючи на Донбасі та коментуючи зруйновану школу у Світлодарську, запропонував Порошенку провести дебати з приводу проблем людей на сході України.

"Я проїхав Сіверськ, Бахмут, пропускний пункт "Майорськ" і Світлодарськ. Тут в травні 2018 року обстріляли загальноосвітню школу. Тоді думки ОБСЄ і Києва розійшлися в тому, з чийого боку стріляли. Але насправді в цю школу прилетів не снаряд, а "життя по-новому" у вигляді Петра Олексійовича, його реформи та фінансування Донбасу", - заявив Мураєв.

За словами кандидата в президенти, людей в "червоній зоні", цікавить тільки одне - виживання, тому що сюди, за словами політика, не вкладають гроші, тут немає роботи, але тут залишаються будинки, які не можуть кинути люди.

"Тут постійно чути обстріли, яких не бояться діти. Люди змирилися і звикли до того, що нинішня влада не сприймає їх як територію України. Саме перебуваючи в цій розбитій школі, мені хочеться запросити Петра Олексійовича обговорити формулу майбутнього, але не у вигляді Томосу, а у вигляді нової освіти, щоб наші діти були конкурентноздатні. Так що, якщо йому не страшно, я запрошую в ефір вашого телеканалу обговорити те, що насправді турбує українців", - заявив він.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=191&v=Kfy2HHkjcEQ

Нагадаємо, раніше Мураєв закликав кандидатів у президенти пройти тест на наркотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ