Today.ua

“Мурат щасливчик“: наречена колишнього чоловіка Ані Лорак засвітила пишні форми в топі, що ледве прикриває груди

Перебуваючи на відпочинку у Фетхіє, колишній чоловік Ані Лорак та його молода наречена вирушили на "турецькі Мальдіви". З пляжу з білим піском 26-річна Лілія поділилася фото в ефектному вбранні.

Закохані вирушили до села Олюденіз, яке дуже нагадує Мальдіви. Тут Синя лагуна з чистою прозорою водою і бездоганний пляж з білим піском, а поруч ще й височіють гірські вершини.

У кадрі наречена колишнього чоловіка Ані Лорак постала у світлих джинсових мінішортах з необробленим краєм і крихітному топі, що ледве прикриває пишний бюст дівчини-візажиста з Києва.

Молода особа залишила волосся розпущеним і одягла масивні трендові сонцезахисні окуляри.

На другому фото кохана Мурата знята сидячи за столом на тлі заходу сонця, демонструючи свої груди.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @__l_i_l_i_a___

"Просто краса", "Нереально красива", "Красива дівчинка", "Мурат щасливчик, "Красуня", "Замріяний погляд! Чудові фото", "Файна прифайна", "Супер красуня", - пишуть фоловери.

Слід зазначити, що спочатку Лілія отримувала численну критику на свою адресу. Дівчину постійно порівнювали з Ані Лорак і писали, що вона й у підметки не годиться відомій співачці. Але зараз усе змінилося. Коли публіка повірила у щирі почуття пари, яка готується до весілля, гнів зійшов на ласку.

Нагадаємо, наречена колишнього чоловіка Ані Лорак засвітила обручку - ось це діамант! і похвалилася пишними формами у міні-спідниці та топі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ