Today.ua

“Може обернутись проти вас“: езотерик назвав тости, які не можна виголошувати в Новий рік

Під час новорічного застілля традиційно проголошується чимало тостів, проте слід бути уважними, адже в цю ніч деякі речі говорити не можна. Езотерики розповіли, які саме тости не можна проголошувати за столом в Новий рік 2020.

Фахівці наголошують, що під час новорічного застілля важливо проводити рік, що минає. Варто згадувати тільки про найкраще, всі хороші моменти, а про погане слід забути. Всі неприємні події радять залишити в минулому і взяти в майбутнє тільки позитивне. Езотерик радить подякувати всім людям, які були поруч в 2019 році, і пообіцяти, що дружба в наступному році стане ще більш міцною.

Під час тосту треба висловлювати тільки загальні побажання: "Бажаю всім здоров'я...". Езотерик наголосив, що побажання в однині можна вимовляти тільки в дні народження, а в інші свята вони повинні бути для всіх, інакше все промовлене може обернутися проти людини.

Також в Новий рік 2020 радять не промовляти довгі тости. Не можна бажати багатства, чужого щастя або будь-якого іншого достатку. Езотерик пояснив, що такі слова наповнені заздрістю, тому можуть здійснити негативний вплив на енергетику всіх, хто зібрався за столом. При цьому езотерик наголосив, що тости обов'язково вимовляти в останню годину старого року і в першу нового, далі ця процедура не обов'язкова.

Нагадаємо, експерт Московської групи езотериків наголосив, що в цей Новий рік не рекомендується відправлятись у подорожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ