Today.ua

“Моє сонечко“: Павло Зібров показав рідкісне відео з дружиною в її день народження

Павло Зібров привітав дружину з днем народження. 66-річний співак показав рідкісне відео з Мариною і зворушливо освідчився їй.

У родині народного артиста України сьогодні є свято. День народження відзначає його обраниця, якій виповнилося 64 роки. Павле Зібров поділився роликом, у якому показані щасливі спільні моменти життя з Мариною.

Виконавець хіта "Хрещатик" адресував "другій половині" проникливі слова кохання.

"Я від щирого серця вітаю тебе, моє сонечко, з цим прекрасним Днем. Насамперед хочу побажати тобі міцного здоровʼя, сталевих нервів, натхнення, кохання та мирного переможного неба України! Нехай кожен твій день починається і закінчується радістю, красою і щасливою посмішкою, мелодією зачарованої душі і сердечною теплотою, не дивлячись на всі болючі події навколо. Ти неймовірно сердечна, душевна, капітан моєї душі та творчості! Залишайся такою ж красивою, ніжною дружиною, вірним порадником і найкращою мамою. Я щасливий чоловік, тому що поруч зі мною завжди ти - моя кохана!" - написав композитор.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

Для Марини це подвійне свято. Цього дня, рівно 29 років тому, вона стала дружиною улюбленця публіки. Павло Зібров вирішив присвятити дружині "неймовірно чуттєву класику української пісні – "Кохана".

Співак пообіцяв, що шанувальники його творчості незабаром почують нову роботу. А поки що вона – тільки для них двох. Автором тексту став Ігор Барах, а музику написав Ігор Поклад.

"З Днем Народження, Маринко! Люблю тебе!" – наголосив Зібров на своїй сторінці у соцмережі Instagam.

Фоловери Павла приєдналися до привітань.

"Яка красуня, з днем народження вашу дружину", "Здоров'я та щастя", "Прекрасна пара, вітання", "Миру та благополуччя вашій родині", "Прекрасні разом", "Гарна і щаслива. Так тримати!" – прокоментували передплатники.

Раніше Павло Зібров показав свій розкішний будинок з басейном, ставком та городом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ