Today.ua

“Моя любов“: 52-річна Наомі Кемпбелл вперше показала підрослу дочку

Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю у віці 50 років. Британська супермодель за два роки так і не розсекретила ім'я своєї доньки та не назвала її біологічного батька. Проте нещодавно Кемпбелл показала свою 16-місячну донечку під час відпочинку на Мальдівах. Це перше публічне фото підрослої дівчинки з моменту її народження.

52-річна знаменитість вирушила у відпустку на Мальдіви та взяла із собою дочку. Знімками з відпочинку вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На фото Наомі Кемпбелл позує білому бікіні, демонструючи розкішну фігуру. Її підтягнуті ноги, прес, а також розкішне хвилясте волосся викликають захоплення.

На одному зі знімків модель тримає за руку свою доньку, одягнену в білу сукню, білі сандалики, а на голові у дівчинки - білий бант. Сама Наомі також одягнена у білий сарафан. Мама з донькою йдуть за руку пісочною дорогою, а навколо них пальми та зелені газони.

"Настрій: моя любов та мальдівське здивування", – підписала кадри зірка.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Dr. Naomi Campbell (@naomi)

У травні 2021 року Наомі Кемпбелл приголомшила громадськість новиною про народження дитини. Так як ніхто не бачив у неї живота, поповзли чутки про те, що дитина усиновлена. Сама знаменитість стверджує, що усиновлення не було. Більше подробиць про дівчинку вона не озвучує досі.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл показала ідеальне пальто на осінь 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ