Today.ua

“Московські прихвосні“: Федина знову критично висловилась на адресу чинної влади

Софія Федина, нардепка від партії п'ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність", висловила ще одне грізне попередження на адресу чинної влади. На цей раз Федина прокоментувала звинувачення у вбивстві Павла Шеремета, які пред'являються правоохоронцями Яні Дугар, Юлії Кузьменко та Андрію Антоненко.

Нардепка від "Євросолідарності" переконана, що такі звинувачення є справжніми репресіями. Однак влада, за словами Федини, має пам'ятати, що Україна - це не Московія, і тут, на відміну від Росії, залякування і репресії не спрацюють.

"Не варто забувати, що чим більше стискається пружина, тим сильніше потім буде удар", - зазначила політик.

Вона наголосила, що правоохоронці, які звинувачують українських добровольців і волонтерів в причетності до вбивства Павла Шеремета, є працівниками "брехливих і репресивних структур", які діють, спираючись на "московські методички".

"Вони повинні розуміти, що на Майдані зародяться десятки пісень, присвячених боротьбі за справедливість, свободу і правду. Це пісні свободи, і вони вже летять в світ, тоді як московські прихвосні повинні відправитися в небуття", - додала Федина.

Нагадаємо, раніше Софія Федина прокоментувала підготовку їй підозри через загрози, які вона висловила на адресу Володимира Зеленського. На думку нардепки, тепер "можна говорити про режим Зеленського".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ