Today.ua

Морозний квітень: синоптики розповіли, скільки в Україні триватиме похолодання

Погода в Україні до кінця тижня не буде радувати українців. Нічні заморозки очікують жителів практично всіх областей, крім південних. Потепління прийде тільки на вихідних. Такий прогноз озвучили синоптики "Укргідрометцентру".

У вівторок, 31 березня, в Україні вдень буде прохолодно, але сонячно, а нічна температура опуститься до -3...-6 градусів. Найтепліше синоптики обіцяють жителям південних і східних областей. У Миколаєві та Одесі сьогодні вдень стовпчики термометрів покажуть +5... +7 градусів, вночі - 0... -2. У Луганську буде від +10 до +12 градусів тепла. На Західній Україні синоптики передають вдень +4... +6 градусів, вночі -3...-5. В столиці очікується сухо і сонячно, з мінливою хмарністю і денною температурою до +5. Вночі заморозки від -1 до -3. Вітер північно-західний.

У перший день квітня жителів України чекають нічні заморозки і зниження температури на Півдні і Сході. Опадів не передбачається, але по всій країні очікується мінлива хмарність. Денна температура повітря на Заході складе +4... +6 градусів, вночі показники опустяться до -4...-6. У південних областях у середу, 1 квітня, синоптики обіцяють трохи тепліше - від +6 до +8 градусів, вночі заморозки до -3. У Центральній Україні та в Києві, за словами синоптиків, буде мінлива хмарність - від +5 до +7 градусів, вдень -3...-5 вночі. Опадів не передбачається.

Раніше повідомлялося, яким буде прогноз на квітень за словами народних синоптиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ