Today.ua

Молода дівчина перетворилася на літню жінку: що з нею зробили стилісти

Зовнішнє перетворення 27-річної дівчини сколихнуло всю Мережу. Не завжди робота стилістів, навіть професійних, здатна створити диво. У всьому бувають виключення, і це один з таких випадків.

Бажаючи змінити свою зовнішність, дівчина звернулася за допомогою до стилістів. Не вважаючи себе красунею, але маючи струнку фігуру, вона була переконана, що професіонали допоможуть їй стати гарнішою і відображення в дзеркалі нарешті перестане її засмучувати.

На фото, зроблених до перетворення, видно, що у дівчини гарна фігура, довге доглянуте волосся і цілком приємні риси обличчя. На перший погляд, цій симпатичній дівчині не потрібно нічого в собі змінювати. Однак, стилісти спробували внести деякі корективи і спробували створити дівчині новий образ. На жаль, він виявився досить дивним і старомодним.

Фахівці з краси та стилю зробили дівчині нову зачіску, модний макіяж і підібрали їй декілька нарядів, які повинні були зробити її образ яскравішим і сучаснішим. Але замість цього дівчина стала виглядати набагато старше своїх років, що її засмутило.

І зачіска, і одяг перетворили 27-річну дівчину у бабусю. Погляньте самі!

Можливо, після цього дівчина по-іншому подивиться на себе і оцінить свої зовнішні дані. Адже все таки стилістам дещо вдалося, і позитивні зрушення неодмінно повинні настати.

Раніше в Мережі з'явилися фото дивовижної дівчини на ім'я Френкі, яка вже 20 років не миє і не стриже своє довге волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ