Today.ua

Модні зимові стрижки 2020: стилісти дали поради по укладанню і догляду

Доглядати за своїм волоссям необхідно в будь-яку пору року, а особливо взимку. Зовнішній вигляд волосся залежить від правильно підібраної стрижки та укладки. За допомогою стрижки можна підкоригувати свою зовнішність, розставити правильні акценти і привернути увагу до сильних сторін. Стилісти розповіли, на які зачіски слід звернути увагу жінкам взимку 2020, щоб залишатися в тренді і виглядати стильно.

Класичне каре

Ця стрижка протягом довгого часу залишається мега популярною. Кожен рік стилісти вносять свої корективи, пропонуючи дівчатам різні варіації: "Каре на ніжці", "Подовжене каре" або "Каре з асиметричним чубчиком". При стрижці "Каре на ніжці" перукарі з особливою ретельністю підстригають потиличну частину. Її виголюють півколом і прикрашають оригінальними візерунками.

Стрижка "Паж"

Спочатку це була чоловіча стрижка, але незабаром її оцінили і представниці прекрасної статі. Акуратність і стриманість - головні тренди в зачісках 2020 року, і саме "Паж" відповідає цьому запиту. У новому сезоні буде модно робити акцент на акуратному чубчику або подовжувати овальний контур зачіски.

Стрижка "Шапочка"

Всім відома зачіска в зимовому сезоні 2020 змінилася до невпізнання. У тренді, за словами стилістів, варіація "Шапочка на ніжці". Дівчатам пропонують спробувати зробити двох'ярусну стрижку або використовувати ультрамодну асиметрію. Майстри можуть застосувати филліровку для додання образу легкості і спонтанності.

Стрижка "Боб"

Це універсальна зачіска для жінок з будь-якою текстурою волосся і овалом обличчя. У 2020 році модною буде стрижка "Боб" з укороченою чубчиком. Довжина волосся повинна бути до вух, не вище. Стилісти рекомендують під таку стрижку фарбувати волосся в максимально натуральні кольори волосся.

Стрижка "Сессон"

Ще одна акуратна зачіска, яка буде модною взимку 2020 року. Витончені і чіткі лінії даної стрижки не залишать байдужими дівчат з середньою довжиною волосся. Сессон дуже експериментальна зачіска. При бажанні ви можете додати об'єм в потрібному місці, і підкреслити природну красу волосся. Підійде така зачіска власницям ідеально прямого волосся. На кучерявому волоссі досягти необхідного ефекту стрижки буде просто нереально.

Раніше повідомлялося про головні особливості омолоджувальної стрижки шеггі 2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ