Today.ua

Модні тренди зимового манікюру 2020: мереживо, блискітки і рідкий пісок

Стильний манікюр завжди залишається предметом обговорення модниць всього світу. З приходом зими, у багатьох міняються смаки і уподобання щодо того, як же прикрасити свої нігті, щоб виглядати модно і залишатися в "тренді". Нейл-експерти діляться рекомендаціями щодо того, який манікюр буде популярний взимку 2020 року.

Враховуючи те, що синій манікюр буде головним трендом наступного року, то всі відтінки цього кольору також будуть вітатися. Зокрема, блакитні тони на нігтях будуть виглядати ніжно і стримано. Ніжно-блакитний манікюр з декорацією у вигляді золотистих польових квітів буде виглядати скромно, але святково. До такого манікюру відмінно підійдуть фактурні тканини, мереживо, гіпюр, органза, фатин.

Соковитий яскраво-червоний лак завжди буде у тренді, адже ніщо так не приваблює загальну увагу своїм сяйвом. Численні блискітки на нігтях безіменних пальців підкреслюють індивідуальність, натякають на яскраву, пристрасну натуру власниці манікюру. А якщо підібрати до такого манікюру святковий наряд, тоді у вас буде подвійне свято.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="102403,102407,102404,102405,102406"]

Френч в холодних тонах також буде стильним трендом зими 2020. Такий дизайн дозволяє оцінити красиву форму коротких нігтів і підкреслити витонченість пальців. Нейл-майстри рекомендують експериментувати з матово-білими кінчиками і сталевим сірим кольором основного покриття. Такий тандем виглядає дуже ефектно.

Фіолетовий манікюр виглядає багато і благородно на нігтях будь-якої форми і довжини. Насичений відтінок закликає до гідності і спокою, демонструючи велич. Родзинкою такого манікюру може стати візерунок білого кольору на безіменних пальцях. Не бійтеся комбінувати й інші відтінки, підбираючи манікюр до свого образу.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="102409,102408,102411,102410"]

Синьо-зелений колір відмінно прикрасить навіть найкоротші нігтики. Такий манікюр виглядає глибоким і бездонним, а якщо прикрасити один ніготь срібним металіком, або рідким піском, тоді ваші нігті будуть дуже святковими.

Раніше повідомлялося, які відтінки в манікюрі будуть в тренді взимку 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ