Today.ua

Модні куртки на теплу весну: стилісти назвали трендові моделі верхнього одягу на будь-яку фігуру

У весняному гардеробі особливе місце посідають куртки. Погода навесні може бути мінливою, тому потрібно мати у шафі різні речі: і на дощ, і на теплі дні. Стилісти рекомендують цієї весни зупинити свою увагу на таких фасонах курток як бомбер, стьобана куртка, вітровка та анорак.

Які моделі курток будуть у тренді навесні 2023

Якщо погода не балує теплом, як зараз, слід звернути увагу на подовжену стьобану куртку з капюшоном і поясом. Поєднувати таку модель можна як з діловими образами, так і з повсякденними. Доповніть лук відповідним взуттям, сумкою та аксесуарами.

Як тільки потеплішає, сміливо можна носити укорочену стьобану куртку без капюшона. Стилісти рекомендують вибирати базові кольори (чорний, білий, бежевий, сірий), які підійдуть під більшість речей у гардеробі. Поєднуйте таку куртку з джинсами прямого крою, гольф-водолазкою та будь-яким зручним для вас взуттям. Швидше за все, це будуть кросівки.

Широкі стьобані куртки-сорочки з накладними кишенями також будуть у тренді навесні 2023 року. Носити їх можна з легінсами, широкими джинсами або шкіряними штанами. На весну слід обирати речі яскравого забарвлення, наприклад, фіолетового кольору або фуксії.

Вітровка – це класика демісезону. Ви можете одягнути вітровку пару разів на рік, але в гардеробі ця річ повинна бути обов'язково. Зверніть увагу на моделі прямого крою з каптуром, кишенями та фурнітурою контрастного кольору. Для створення стильного весняного повсякденного обращу одягніть улюблені джинси, лонгслів та яскраву вітровку. Доповніть образ білими кедами і сміливо можна виходити на прогулянку.

Ще один варіант стильної весняної куртки – це вітровка-анорак пастельного відтінку. Від традиційного фасону вітровки анорак відрізняється тим, що блискавка на ній розстібається не до кінця, а лише до грудей. Таку куртку можна накинути на футболку чи легку кофту, коли на вулиці повітря прогріється вже мінімум до +15 градусів. Куртка коротка, і вам просто буде в ній некомфортно в прохолоднішу і вітряну погоду.

Раніше повідомлялося, що Хейлі Бібер показала найтрендовіший спортивний костюм на весну 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ