Today.ua

“Міст Кличка“ потрапив у новий скандал: реакція соцмереж

Пішохідно-велосипедний міст, який знаходиться між Хрещатим парком та Володимирською гіркою, знову опинився у центрі скандалу. Як відомо, з 13 по 14 червня на мосту проводилися регламентні технологічні роботи. А в понеділок, 17 червня, в мережі з'явилося фото, на якому видно, що по мосту проїжджає автомобіль. Знімок опублікований на Facebook-сторінці спільноти "Нецікавий Київ".

За номерами авто користувачі визначили, що машина належить комусь із народних депутатів, бо номери "ВР" отримують нардепи.

У коментарях під постом люди обурюються побаченим і зазначають, що "тепер зрозуміло, чому б'ється скло на скляному покритті мосту".

"Клас! Нормально так зрізав кут)", "А потім питаємо чому скло полопалося. Вандали стріляли. Ага", "Так а реально, його оштрафувати не можна чи що?" "А потім скла тріскаються", "Ідеальна парковка", - пишуть коментатори.

Днями міський голова Віталій Кличків повідомив, що найближчим часом захисну плівку на скляних елементах мосту, яка постраждала від вандалів, замінять на шар захисного суперброньованого скла. Він висловив сподівання, що випадків з вандалізмом на мосту більше не повториться.

Раніше повідомлялося, що мостовий перехід між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів до цих пір не прийнятий в експлуатацію, таким чином, його використання є незаконним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ