Today.ua

Mercedes-Benz представив електричний мінівен

Компанія Mercedes-Benz представила електричний мінівен. Стало відомо, що Mercedes створив концепт повністю електричної версії мінівена Mercedes V-class. Про це повідомляє Аutonews.ua.

Електричний мінівен Mercedes EQV Concept, який був представлений на Женевському автосалоні, дуже схожий на серійну версію. Серійну версію Mercedes EQV покажуть восени 2019 року року на автосалоні у Франкфурті.

Автовиробник Mercedes-Benz стверджує, що на одному заряді мінівен Mercedes EQV Concept зможе проїхати близько 400 кілометрів. Через порт швидкої зарядки акумулятор можна поповнити на сотню кілометрів шляху за 15 хвилин.

Відомо, що у серійної версії будуть світлодіодні фари, а не такі, як зараз на концепті Mercedes EQV. Також відзначили, що і хромована решітка радіатора виглядає відмінно. Втім, це стосується всього дизайну, в тому числі і 19-дюймових колісних дисків. Кузов пофарбований фарбою "Високотехнологічне срібло".

Нагадаємо, державна організація "Автобаза Державного управління справами" за результатами тендеру замовила для президента України дві автівки Mercedes-Benz S-600 за 36,01 млн грн.

Один з автомобілів вартістю 17,57 млн грн (близько 625 тисяч доларів) матиме пакет бронювання найвищою мірою захисту VR10, оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, холодильний відсік, аудіосистему з навігацією, автоматичну систему кондиціонування повітря, автоматичний кондиціонер в задній частині салону, функцію пам’яті для задніх сидінь, пакет обробки шкірою, пакет декоративних елементів "Ексклюзив", відеокамеру кругового огляду, пакет пам’яті, систему пожежогасіння.

Другий Mercedes-Benz вартістю 18,44 млн грн (близько 660 тисяч доларів) теж матиме пакет бронювання найвищою мірою захисту VR10 та подібні опції, як у першого Mercedes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ