Today.ua

Мендель зганьбилася під час інтерв'ю Зеленського в Японії: у мережі розгорілася дискусія

Прес-секретар президента України Юлія Мендель потрапила в скандал під час інтерв'ю Володимира Зеленського одному з українських видань в Токіо. Поки Зеленський спілкувався з журналістами, дівчина кілька разів визирала з-за стіни і жестами показувала, що треба завершувати розмову. Конфуз потрапив на відео, яке опублікували на YouTube.

Інтерв'ю тривало близько 12 хвилин, однак за цей час Мендель встигла кілька разів з'явитися на задньому фоні.

Цей інцидент прокоментувала журналістка Олеся Медведєва на своїй сторінці в Facebook, зазначивши, що так себе вести дуже некомпетентно.

"За 11 хвилин інтерв'ю 4 рази ось ця людина виглянула з-за стіни в різні моменти, махала руками, якимись листами, жестами пояснювала, що, мовляв, все, вистачить. Ніколи так не робіть, будь ласка. Це самий жахливий приклад роботи прес-працівника з політиком. Непрофесійно. Жах просто", – написала журналістка.

Інші користувачі мережі також взялися критикувати Юлію Мендель за таку поведінку, залишаючи свої коментарі під постом.

"Так це ж Мендель, для неї норма) Там в кінці коли вже останні секунди, вона ще епічно жестами як собаці показувала "до мене" ))", "Спасибі що Мендель не відважила пендель)", "А могла б вкусити", "Колгосп. Це про появу на задньому плані", - зазначили користувачі мережі.

https://youtu.be/zzvOUAB2HgE

Раніше повідомлялося, що прес-секретар президента Юлія Мендель потрапила у черговий скандал через свою грубу манеру спілкування з журналістами. Вона відштовхнула журналістку видання "Апостроф" Юлію Забєліну, заборонивши їй наближатися до Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ