Today.ua

Меган Маркл підкорила короля Марокко сукнею за 4200 доларів

Вагітна Меган Маркл разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі здійснили триденний візит в Марокко. Там вони зустрілися з королем країни Мухаммедом VI, який прийняв їх у себе в Рабаті разом зі своїм 15-річним сином — наслідним принцом Мулай Хасаном. Дружину короля, принцесу Лаллу Сальму, не бачили на публіці вже два роки. Згідно з чутками, король з нею розлучився.

Для зустрічі з монархом Меган одягнулася в легку блакитну сукню від Carolina Herrera довжиною до самої підлоги. За інформацією Daily Mail, це вбрання перешили за спецзамовленням. Вартість сукні склала 4217 доларів.

У королівській резиденції гості і господарі разом пили чай, а потім гуляли по території палацу.

Принц Гаррі зізнався, що вони з дружиною планують ще раз приїхати в Марокко — однак цей візит буде приватним, і вони не будуть його афішувати.

Під час цього візиту Меган і Гаррі також зустрілися з місцевими підприємцями, які розвивають традиційну марокканську культуру, і придбали марокканські сувеніри: пуфи і розшиті вручну тапочки.

Зіркова пара також відвідала ряд шкіл в Марокко, познайомилася з молодими підприємцями, спортсменами, а також впливовими жінками африканської країни.

Як повідомлялося, первісток принца і герцогині має з'явитися на світ вже в кінці квітня – початку травня. У британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що у герцогів буде дівчинка і назвуть її Вікторія, проте, це лише припущення.

Нагадаємо, в Лос-Анджелесі відбулася 91-я церемонія вручення нагород премії "Оскар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ