Today.ua

“Медведчуку начхати на Нацраду, ГПУ, СБУ“: телеканали олігарха провели віртуальний телеміст з Москвою

Три українські телеканали, власником яких називають олігарха Віктора Медведчука, провели віртуальний телеміст із Москвою, де побували лідери "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабинович, Віктор Медведчук і Юрій Бойко. Йдеться про телеканали 112, NewsOne та ZIK, повідомляє у Facebook журналіст Сергій Руденко.

"Там трійця зустрічалася із Мєдвєдєвим і лідерами "Єдіной Росії". Увесь вечір, ніч і нинішній ранок пул телеканалів кума Путіна транслює підсумки зустрічі. І Медведчуку абсолютно начхати на Нацраду, ГПУ, СБУ. Вони нічого не бояться. Може, президент ща позвонить Баканову з приводів цих "чєртєй"?", - запитав Руденко.

Раніше стало відомо, що анонсований на завтра, 12 липня, телеміст під назвою “Треба поговорити” між телеканалами NewsOne і “Росія 24”, не відбудеться. На телеканалі NewsOne пояснили скасування телемосту тим, що журналісти отримували у свій бік погрози фізичної розправи.

Як повідомлялось, 12 липня телеканал NewsOne, що належить українському політику та куму президента РФ Володимира Путіна Віктору Медведчуку, планував провести телеміст під назвою “Треба поговорити” з пропагандистським каналом “Росія 24”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ