Today.ua

“Має всі шанси“: чи призначить Зеленський міністром оборони Авакова

Навколо глави МВС Арсена Авакова зберігається певна інтрига щодо його майбутньої кар'єри. Раніше глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не виключав, що Аваков залишиться на своїй посаді, але в кулуари Верховної Ради просочилася інформація про те, що Володимир Зеленський хоче призначити Арсена Авакова міністром оборони. Про це повідомив експерт з безпеки Сергій Шабовта.

"Це спроби нової влади показати те, що вони щось роблять, але при цьому навколо глави МВС Авакова зберігається вакуум. Я абсолютно переконаний, що глава МВС і перші особи Нацполіції повинні підлягати серйозній оцінці. Крім того, буквально недавно я з кулуарів дізнався, що Авакова не будуть знімати, і можуть навіть призначити міністром оборони. Якщо таке безумство відбудеться, то він точно так знищить міністерство оборони, як раніше знищив МВС", - зазначив експерт.

За його словами, Аваков намагається зайвий раз пропіаритися на відкритті гучних справ, таким методом він намагається показати відданість і вірність новій владі.

"Ці прийоми досить поверхові, адже він точно так само на грані фолу проявляв активність, коли вплутався у боротьбу з Порошенком, але прорахував, що у Порошенка ніяких перспектив немає, можливо його про це поінформували. Тому що, Аваков – боягуз, він ніколи не був сміливою людиною", - підсумував Шабовта.

Нагадуємо, Арсен Аваков та Володимир Гройсман провели таємну зустріч в особняку Віктора Пінчука.

Раніше повідомлялося, що радник Авакова Володимир Мартиненко розкритикував ідею відстрочки штрафів за розмитнення "євроблях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ