Today.ua

Масштабна пожежа у Києві: палав популярний ринок (фото, відео)

Сьогодні, 27 вересня, близько 4:00 години ранку в Оболонському районі Києва загорівся "Мінський" ринок. Про це повідомили в ГУ ГСЧС м. Києва, передає Інформатор.

Відомо, що пожежа спалахнула на одній з торгових точок. Вогонь швидко поширився по рядах і незабаром дим заполонив увесь район. Площа спалаху складає близько 200 квадратних метрів. Щоб згасити вогонь, пожежникам довелося виламувати двері сусідніх торговельних точок. Існувала ймовірність вибуху газових балонів, які знаходяться в кіосках громадського харчування. На щастя, цього не сталося. Постраждалих немає. Рятувальники вчасно провели евакуацію і близько 4:50 пожежу загасили.

[gallery link="file" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="13723,13722,13721,13725,13724"]

Свідки події повідомили, що причиною загоряння, ймовірно, стала пляшка із запальною сумішшю, яку невідомі кинули в одну з торгових точок. У продавців інша версія. Вони стверджують, що бачили, як іскрився один з щитків електропроводки. Причини спалаху вогню поліція на даний момент з'ясовує.

https://youtu.be/SKAjmDJBjvQ

Нагадаємо, 25 вересня у Києві горів Бессарабський ринок. Пожежа сталася в одному з побутових підвальних приміщень. Причину загоряння так і не встановили.

Раніше повідомлялося, що у Кривому Розі горів дитячий садочок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ