Today.ua

Масштабна ДТП на трасі Київ-Чоп: зіткнулися чотири автомобілі, водії двох загинули

У середу, 22 липня, на трасі Київ-Чоп у Стрийському районі Львівської області сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів. В результаті аварії водії двох авто загинули на місці, ще одну пасажирку госпіталізовано.

За інформацією поліції, ДТП сталася близько 12:00. Винуватцем події став водій автомобіля Infiniti, який виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в автомобіль Nissan, після чого зіткнувся з автомобілем Peugeot Partner. Найменше постраждав автомобіль Mazda, на який полетіли уламки.

За кермом Infiniti перебував 23-річний громадянин Йорданії, який незадовго до аварії промчав повз КПП поліції, не зупинившись на вимогу. За ним помчала поліція, але наздогнати чоловіка змогли вже на місці трагедії.

Від отриманих травм водії Infiniti і Peugeot померли на місці події. 46-річна пасажирка Peugeot була госпіталізована із струсом мозку, травмою грудної клітини та рук до Стрийської лікарні.

Поліція відкрила кримінальну справу за ст. "Порушення правил дорожнього руху".

Раніше повідомлялося, що 21 липня у Вишневому Київської області жінка за кермом автомобіля Toyota збила дитину на велосипеді, а потім влетіла в іншу машину. ДТП сталася у дворі будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ