Today.ua

ДТП на Київщині: медики у Бориспільській лікарні збилися з ніг, задіяний весь операційний персонал

У "Бориспольській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування" сьогодні гаряче ще з ночі. Сюди привезли людей, які були травмовані в масштабній ДТП, що сталася вночі на Харківській трасі неподалік від села Іванків.

Найближча лікарня від місця аварії саме ця. Тому усіх травмованих  людей привезли саме туди, повідомляє unn, посилаючись на прес-службу лікарні.

У повідомленні йдеться, що всі 12 потерпілих були доставлені швидкими допомогами у терміновому порядку. Всі – ургентні, власне, ургентніших не буває. Усі люди - з важкими та вкрай важкими травмами. І майже всіх треба було терміново оперувати. Тому в лікарні оперативно було організовано додаткові зміни персоналу. Були задіяні всі операційні.

"Хірурги, травматологи, анестезіологи та медичні сестри працювали злагоджено та професійно", - йдеться у повідомленні лікарні.

Крім операційного персоналу, на повну потужність також працювати кабінети УЗД, КТ, рентгену.  Визначалися внутрішні та зовнішні пошкодження і відразу вироблялася стратегія лікування кожного пацієнта.

8 із 12 травмованих людей уже прооперовані. Після операції семеро перебувають у реанімації. Одна людина із прооперованих, на жаль, померла. Троє з тих, які перебувають у реанімації – у вкрай важкому стані. Лікарі поки не дають щодо них ніяких прогнозів.

Нагадаємо, йдеться про масштабну ДТП на Харківській трасі у Бориспільському районі, що сталась сьогодні після третьої ночі. На дорозі зіткнулися дві вантажівки, мікроавтобус і легковий автомобіль. Внаслідок аварії на місці загинуло п'ятеро людей. Серед тих, що загинули – водій і два пасажири маршрутки, а також двоє пасажирів легкового автомобіля. Водій легковика і 19 пасажирів маршрутки одержали травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ