Today.ua

Маша Єфросиніна поділилася власним досвідом схуднення

Українська телеведуча Маша Єфросиніна часто ділиться зі своїми підписниками порадами, заснованими на її власному досвіді і зроблених помилках. Крім того, знаменитість володіє відмінним почуттям гумору, і не соромиться бути смішною. На своєму останньому відео в Instagram Єфросиніна з'явилася в надувному костюмі сумоїста. У такому вигляді ведуча продефілювала у туфлях на підборах і вимовила мотивуючу промову про схуднення. На відео помітно, що ходити в "новому" тілі Маші було незручно, але чого тільки не зробиш заради улюблених шанувальників.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Марійка - Мотивація...

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Почніть день з зарядки, з активного способу життя. Почніть для того, щоб подобатися собі в дзеркалі", - звернулася Маша на камеру до глядачів.

Такий мотиваційний ролик здався дуже кумедним підписникам Маші Єфросиніної і вони почали засипати її компліментами.

"Маша, ви крута, активна, весела, з вами завжди цікаво!", "Маша, як у Вас виходить бути красивою навіть в таких костюмах?", "Прикольно!", "Коли побула трохи в гостях у бабусі", "Красу нічим не зіпсуєш","Агонь! Ви зробили мій день!", "Вся родзинка в туфлях:-)", - написали фолловери, відмітивши почуття гумору свого кумира.

Раніше Маша Єфросиніна зізналася, що не вважає себе ідеальною дівчинкою. Вона як і всі інші люди робить помилки і вважає, що саме в наших помилках є щось дуже потужне, рушійне і творче! Розуміння цього приводить нас до успіху.

Телеведучу часто критикують за її «правильність», особливо, коли справа стосується питань дієти і зайвої ваги. Втім, зірка навчилася легко справлятися з цим і відкрито зізнається – вона не ідеальна, але постійно самовдосконалюється.

Today.ua повідомляв, що Маша Єфросиніна поділилася своєю життєвою філософією і розповідала про те, що її надихає і додає сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ