Today.ua

MARUV розкрила подробиці своїх стосунків з чоловіком

Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка зараз відпочиває в Дубаї, розкрила подробиці своїх стосунків з чоловіком Олександром. За словами зірки, вони з чоловіком абсолютно різні за характером, таким чином, їм вдається відмінно доповнювати темперамент один одного.

"Ми з ним періодично міняємося ролями. Бувають часи, коли я дуже запальна, не знаю, може, повний місяць впливає (сміється), а він навпаки — дуже спокійний, виважений, згладжує гострі кути. А буває так, що я гіпергармонічна, а він через якусь дрібницю спалахує відразу. Тому у нас це все циклічно, ми як сполучені судини — то я добрий поліцейський, то він", - розповіла MARUV.

Анна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в студентські роки, під час навчання в Харкові. Дівчина на той час працювала у місцевому караоке-клубі. За словами MARUV, їх роман був настільки пристрасним, що "бойфренд ліз до неї в гуртожиток по водостічній трубі".

Дівчина вважає себе дуже сентиментальною, тому її знайомство з Олександром це один з найяскравіших спогадів з юності.

"Я дуже сентиментальна дамочка. У мене навіть є коробочка для спогадів з якимись значущими штучками, речами, фотографіями. Люблю романтику. Мені подобаються всі ці квіточки і так далі", - розповіла зірка.

Чоловік MARUV, Олександр Корсун, є її PR-менеджером. Таким чином, подружжя багато часу проводить на роботі. Анна зізналася, що іноді важко весь час перебувати разом. Як і інші люди, вони іноді сваряться, не сходяться в якихось питаннях.

"За таку кількість часу ми навчилися один одного розуміти, підлаштовуватися, йти на поступки. По-друге, ми ходити до психотерапевта. Це класна практика, всім раджу...Коли ви працюєте разом, ви розвиваєтеся. Ви один для одного і друзі, і коханці, і цілий всесвіт. Це дуже зближує, вам завжди є про що поговорити, завжди є спільні інтереси, спільні теми. Головне — це, щоб було цікаво один з одним", - прокоментувала співачка.

Раніше MARUV опублікувала в Instagram рідкісне спільне фото з чоловіком з вечірньої прогулянки на відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ