Today.ua

Манікюр в пастельних тонах: найкращі ідеї модного весняного нейл-арту (фото)

Манікюр в стриманих пастельних тонах буде на піку популярності цієї весни, так як в моді мінімалізм і натуральність. Пастельний манікюр підходить під будь-який образ і поєднується зі всіма кольорами в одязі. Ви можете з легкістю підібрати більш повсякденний варіант, вибравши манікюр в нюдових тонах, або більш ошатний - фісташкового або білого манікюру з нейл-артом. Головне, щоб всі кольори були м'які, приглушені.

Щоб домогтися бажаного ефекту і отримати унікальний тон, не бійтеся змішувати гель-лаки. У тренді будуть теракотовий, жовтий, фіалковий, причому не яскраві їх відтінки, а пастельні. Такий манікюр може бути як однотонний, так і з елементами дизайну. Особливо актуально будуть виглядати на такому ніжному фоні мереживний або квітковий нейл-арт.

Техніки дизайну можна комбінувати, включаючи в цей спектр градієнтний манікюр, матовий, французький або з фотодизайном. Витончений пастельний манікюр виглядає вдало як на коротких, так і на довгих нігтях. Це не той манікюр, який відразу кидається в очі оточуючим, але виглядає він дуже доглянуто і стильно. Небесно-блакитний і світло-рожевий - два безпрограшні варіанти весняного манікюру. На такому фоні можна створити будь-який флористичний дизайн, що особливо актуально напередодні 8 березня.

Один з нігтиків можна прикрасити втиркою, або зробити ексклюзивний геометричний візерунок. Матове покриття пастельного манікюру робить нігті ще більш ніжними. Акцент можна зробити на один ніготь, або покрити матовим топом всі нігтики. Комбінація пастельного манікюру з леопардовим принтом дозволить вам виділитися серед інших жінок на будь-якому заході. Жіночності образу додає лаконічний французький манікюр.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="121452,121448,121449,121450,121451,121453"]

Раніше повідомлялося, як зробити стильний бордовий манікюр з елементами нейл-арту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ