Today.ua

Манікюр на карантині: як самостійно зняти гель-лак і доглядати за нігтями

Манікюр під час карантину дівчатам доведеться робити собі самим, так як манікюрні салони закриті, а гігієну нігтів потрібно підтримувати незалежно від усього. У всьому є позитивні плюси. За час перебування вдома ваші нігті зможуть відновитися від гель-лаку. Також ви можете час від часу робити зволожуючі ванночки і маски для рук, і ваші нігтики будуть вам вдячні.

Тих, хто напередодні карантину зробив собі манікюр у салоні, турбує питання, як зняти гель-лак з нігтів вдома, щоб не пошкодити свої нігті. Як правило, майстри в салонах за допомогою спеціального апарату за лічені хвилини знімають гелевий лак і ваші нігті залишаються цілими і неушкодженими. В домашніх умовах доведеться витратити трохи часу, однак, манікюр з гель-лаком самостійно зняти можливо.

Для цього вам знадобляться:

Інструкція щодо зняття лаку

Для початку потрібно відшліфувати верхній шар лаку. Вдома ви можете використовувати для цього грубу пилочку для нігтів.

Другий крок - обрізання нігтів. Залиште таку довжину, з якою вам буде комфортно.

Покладіть вату і ацетон в поліетиленовий пакет, а потім помістіть в пакет руку і тримайте її в теплій воді хвилин 15. У салонах вату просочують ацетоном і покривають кожен кінчик пальця квадратами фольги. Однак метод з зіп-локом буде більш ефективний, так як тепло прискорює дію ацетону і лак швидше видаляється з нігтів.

За допомогою пилочки для нігтів можна вирівняти форму і прибрати небажані частинки нігтів. Потім візьміть свій шліфувальний блок або пилку і проведіть по нігтю, щоб отримати гладку блискучу поверхню.

Також необхідно добре почистити ділянку під нігтями і обрізати кутикулу. Якщо ви все таки хочете покрити нігті звичайним лаком, то вибирайте з відтінків лаку прозоре або нюдове покриття, яке буде виглядати акуратно, навіть якщо ви фарбуєте нігті собі вперше.
Раніше повідомлялося, як зробити стильний білосніжний манікюр на всі випадки життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ