Today.ua

Манікюр на 8 березня: найкращі ідеї для весняного нейл-арту

Напередодні 8 березня жінки традиційно стараються "привести себе до ладу". Важливо попіклуватись про зачіску, манікюр, макіяж, а також про вибір вбрання для свята. Ми розповімо про останні тренди нейл-арту, які будуть актуальні на початку весни 2020 року.

М'ятні відтінки

Весна - пора рок, коли все розквітає, а в повітрі відчувається запах свіжості. Доповнити цей настрій можна і "свіжим" кольором нігтів - м'ятним. Тим паче, після темних та глибоких зимових відтінків яскравий м'ятний стане справжнім ковтком свіжого повітря.

Нюдовий леопард

Леопардові принти знову в тренді, тож чому б не зобразити їх на своїх нігтях? Якщо ви боїтесь, що це виглядатиме надто вульгарно, використовуйте такий малюнок тільки на деяких пальцях, а на інших нігтях зробіть нюдове спокійне покриття. Особливо сміливим нейл-стилісти радять звернути увагу на стрази, блискітки, глітер та інші сяючі елементи.

Квіти

Звісно ж, класика 8 березня та весни загалом - квіти. Такий малюнок, мабуть, буде актуальним завжди. Зображення тюльпанів на рожевому фоні допоможе зробити ніжний та жіночних образ.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про актуальний варіант весняного манікюру для коротких нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ