Today.ua

Мама краще: у мережі порівняли відео Моніки Беллуччі та Діви Кассель з подіуму

"Нова муза італійської моди" - саме так прозвали доньку Моніки Беллуччі та Венсана Касселя з того часу, як дівчинка розпочала модельну кар'єру. Її нерідко порівнюють з матір'ю, дійшовши висновку, що дівчинці ще далеко.

Днями Діва Кассель з'явилася на модному подіумі у рамках Тижня моди у Мілані. 18-річна красуня стала манекенницею для іменитого бренду Dolce&Gabbana, з яким вона співпрацює вже не перший рік.

На фанатському акаунті в Інстаграм шанувальники створили колаж з архівного відео за участю молодої Моніки Беллуччі на подіумі в Італії та сучасне відео її дочки. Мама і дочка виглядають як клони, вражаючи своєю грацією і жіночністю, але все ж таки Діві не переплюнути свою знамениту родичку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Deva Cassel (@devacassel_)

"Моніка все одно краще", "Мама набагато крутіша", "Вона намагається занадто сильно, щоб бути як Моніка", "Мама набагато краще, вона занадто намагається бути як її мама, але це неможливо", "Хороша, але я все одно вибраю маму", - пишуть користувачі.

Модельну кар'єру Діва Кассель розпочала у 14-річному віці на Тижні моди в Мілані, і відразу ж стало зрозуміло, що на неї чекає великий успіх. У 2020 році дочка Моніки Беллуччі та Венсана Касселя підписала свій перший модельний контракт із Dolce&Gabbana, ставши амбасадором їхніх ароматів Dolce Shine та Dolce Rose. Її відразу назвали «новою музою італійської моди» після чого вона двічі за рік прикрасила обкладинку Elle France, а потім і Harper's Bazaar Іспанія.

Нагадаємо, Моніка Беллуччі у червоній сукні та діамантах викликала фурор на кінопремії “Сезар“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ