Today.ua

“Максимум шість годин“: Зеленський поскаржився на недосипання на посаді президента

Президент України Володимир Зеленський розповів, що в день він спить не більше шести годин. Також глава держави розповів про те, чи подобається йому бути на своїй посаді. Про це Зеленський сказав у відео "Один робочий день президента України", яке опублікувала пресслужба Офісу президента.

Зокрема, Зеленський сказав, що йому подобається перебувати на цій посаді через її відповідальність.

"Для мене це (відповідальність, - ред.) - плюс. Я хочу допомогти. Якщо у тебе є можливості, а президентство дає можливості, де я можу щодня щось зробити, щоб не просто так я прожив цей день, то мені це подобається", - поділився Зеленський.

За словами глави держави, на посаді президента він має зовсім мало часу для сну.

"Шість годин максимум", - розповів Зеленський про те, скільки часу на добу він має на сон.

Нагадаємо, також під час відео "Один робочий день президента України" Зеленський розповів, що сподівається, що за роки свого перебування на посаді середня зарплата в країні досягне рівню Польщі.

За словами глави держави, в даному питанні він орієнтується саме на Польщу, тому що там, за його словами, наразі перебувають вже декілька мільйонів українців, а повернутися на Батьківщину вони захочуть виключно в тому випадку, коли в Україні будуть такі самі зарплати, як ті, що вони отримують зараз за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ