Today.ua

Маколей Калкін вперше показав синів на відкритті іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді

Зірка фільмів "Один удома" Маколей Калкін отримав власну зірку на Алеї слави у Голлівуді. Підтримати актора в такий важливий день прийшли його кохана із синами та екранна мама.

Знаменитий американський актор Маколей Калкін та його дівчина актриса Бренда Сонг представили своїх синів публіці. Пара, яка намагається тримати подробиці особистого життя в таємниці і не публікувати фотографії дітей у соціальних мережах, вперше вийшла в світ разом з хлопчиками. І закохані вибрали для цього дуже важливий момент у кар'єрі актора.

43-річний Калкін був удостоєний іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді. Він прибув на церемонію офіційного відкриття разом із сім'єю та актрисою, яка зіграла маму його персонажа в "Один вдома".

Але вся увага публіки була прикута до чарівних синів Бренди та Маколея – однорічного Карсона та 2-річного Дакоти, які у свою чергу з цікавістю розглядали всіх навколо. Молодшого хлопчика батьки вбрали в білий светр, сіру жилетку, темно-сині вельветові штани та кросівки від Gucci.

На старшого сина Бренда одягла бунтарське вбрання: синій костюм, чорні черевики на шнурівці, а його волосся поклала в ірокез.

Під час виступу перед присутніми Калкін подякував матері його дітей за все, що вона зробила для нього.

"Ти найкраща людина, яку я коли-небудь знав... А після народження двох наших хлопчиків ти стала одним із трьох моїх улюблених людей", - зазначив актор.

А раніше вперше за довгий час прийомного сина показала Лілія Подкопаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ