Today.ua

Макіяж, який приховає синці під очима і сліди втоми: поради візажистів

Багато дівчат після зими стикаються з блідістю шкіри і синцями під очима. Недолік сонця відображається на стані шкіри, яку потрібно приводити в порядок. Ті, хто взимку з'їздив в теплі країни і отримав дозу вітаміну Д, виглядають трохи свіжіше, однак природність зараз в моді, і натуральний колір обличчя в будь-якому випадку буде виглядати краще, якщо при цьому ще вирівняти тон і правильно нанести косметику.

Дотримуйтеся зонального тонування, яке допоможе уникнути ефекту маски на обличчі. Ті зони, які потребують корекції, робимо світліше, ніж інші. Таким чином обличчя і коригується, і омолоджується.

Синці під очима зможе приховати консиллер з рожевим відтінком. Замазувати потрібно не весь простір під очима, а тільки темні місця. Не перестарайтеся із засобом, щоб обличчя виглядало природно, а не штучно.

Поверх тону і консиллера нанесіть розсипчасту пудру. Пройдіться злегка пензликом по щокам, скроневій зоні та лобовій частині. При виборі рум'ян зупиніться на матових структурах. Перламутрові консистенції краще не використовувати.

Дуже багато в макіяжі залежить від брів, особливо, якщо ви хочете прибрати втомлений вигляд і виглядати свіжо. Контрастність зараз не в моді, тому досить зробити брови на тон темніше коренів волосся, заповнивши всі прогалини і надавши їм природну форму і товщину.

Розкрити погляд допоможуть стрілки, які продовжують лінію очей. Рухому повіку і внутрішні куточки очей відтіняйте сатиновими тілесними тінями. Всі пастельні відтінки — ніжно-рожевий, бежевий, світло-коричневий, будуть актуальними, якщо ви хочете виглядати натурально і свіжо.

Щоб губи виглядали спокусливими, використовуйте в макіяжі нюдовий олівець, який закріпіть пудрою. Можете брати як блиск, так і помаду. Колір олівця і помади повинні збігатися між собою максимально.

Раніше повідомлялося, як створити яскравий і святковий макіяж до Дня 8 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ