Today.ua

Майже весь Київ залишився без опалення

Станом на 12.00 сьогоднішнього дня, 8 квітня, у Києві від послуги централізованого опалення відключено вже 97% житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Загалом на сьогодні послугу завершили надавати 12,8 тисячам споживачів, до яких входять житлові будинки (зокрема ОСББ та ЖБК, відомчі й інвестиційні будинки), адміністративні приміщення та заклади соціальної сфери.

Як відомо, рішення про припинення теплопостачання в закладах соціальної сфери (медичних закладах, школах, дитячих садках тощо) приймає адміністрація цього закладу, а відключення здійснюється винятково на основі індивідуальної заявки. Так, на сьогодні вже відключені 157 дитячих садків, 140 шкіл, 28 лікувальних закладів, 3016 адміністративних будинків, 101 навчальний заклад (технікуми, інститути).

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" повідомили, у столиці поки що теплопостачання здійснюється в 2871 будівлі, зокрема у 372 дитячих садках, 314 школах, 248 лікувальних закладах.

Раніше повідомлялось, що з 6 квітня в Києві офіційно завершився опалювальний сезон. Таке рішення було пов’язане з підвищенням добової температури повітря, яка з цього тижня не опуститься нижче +8 градусів. Відповідне розпорядження підписав міський голова столиці Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ