Today.ua

Магнітні бурі у грудні: названо найнебезпечніші дні

Тих, хто відчуває на собі геомагнітні коливання, варто попередити, що 18 та 19 грудня очікуються магнітні бурі середньої потужності, а 26 і 29 грудня — сильні магнітні коливання. Інші дні місяця будуть спокійними. Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Щоб пережити важкі дні, медики рекомендують метеозалежним людям уникати надмірних навантажень, більше відпочивати, намагатися не потрапляти в стресові ситуації. Намагайтеся протягом дня пити якомога більше чистої води -
1,5-2 літри. Якщо ви відчуваєте сильні головні болі, запасіться ліками першої необхідності. Також слід бути максимально обережними на дорогах і в місцях великого скупчення людей, так як магнітні бурі впливають на стан кровотоку і судин, тому можливі запаморочення, втрати свідомості, а також проблеми з серцем.

Негативному впливу особливо піддаються люди, які мають проблеми із серцево-судинною системою і артеріальним тиском. У когось можуть спостерігатися такі сиптоми, як безсоння, підвищена сонливість, апатія.

Як зберегти здоров'я у небезпечні магнітні дні:

Раніше езотерики назвали талісмани 2020 року, які принесуть удачу та достаток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ