Today.ua

“Люди думають ж*пою“: Кондратюк виступив проти гастролей російських зірок в Україні

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який не раз жорстко висловлювався щодо українських артистів, які виступають в окупованому Криму, на цей накинувся з критикою на російських зірок, які збираються приїхати на гастролі в Україну. Зокрема,  йдеться про концерти шведського музиканта Dr.Alban і російської співачки Любов Успенської, яка називала президента РФ Володимира Путіна своїм кумиром. Виступи цих артистів заплановані на листопад.

"Якщо іноземці, які порушили наші закони, включаючи Любу-Любоньку, можуть вільно робити в Україні що завгодно - значить, і наші так звані сепаратисти можуть робити що завгодно. Це ганебно. Це значить, люди (в СБУ, - Ред.) не на своєму місці. Це значить, люди думають ж*пою. Що я вам можу ще веселого сказати?", - сказав Кондратюк в ефірі ObozTV.

Він нагадав, що Dr.Alban прибував у Крим не через українські пункти пропуску, а літаком з РФ: "Ця людина в принципі не може виступати в Україні! Скажіть це комусь в СБУ, якщо є контакти. У мене немає, можу тільки говорити про це в ефірі".

За словами Кондратюка, чинний глава СБУ Іван Баканов поки що ще не розібрався в тонкощах роботи. Саме його продюсер вважає винним у приїзді російських артистів в Україну.

Раніше український шоумен, колишній ведучий шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк запропонував альтернативу так званій формулі Штайнмайера, яка, на його думку, допоможе врегулювати ситуацію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ