Today.ua

“Любила всупереч усім моїм хитрощам“: 25-річна онучка Ніни Матвієнко розповіла, якою вона була бабусею

Старша онука легендарної співачки Ніни Матвієнко, яка пішла з життя 8 жовтня, розповіла, якою в її пам'яті залишилася бабуся. Для 25-річної Уляни народна артистка України завжди була насамперед другом, і в її пам'яті вона залишиться молодою, активною та життєрадісною.

Уляна Матвієнко опублікувала пост у Instagram, до якого прикріпила спільне фото з Ніною Митрофанівною. Бабуся та онука дуже схожі. У віці Уляни Ніна Матвієнко мала майже таку саму зовнішність - той же погляд, довге темне волосся, губи та форму обличчя.

Старша донька Тоні Матвієнко розповіла, що її бабуся ніколи не боялася експериментів і підтримувала внучку у сміливих ідеях.

"Залікуй і залюби. Завжди не проти селфі в туалеті, завжди не проти нових експериментів, завжди не проти бути собою, завжди не проти дізнатися нове, завжди не проти розповісти чи довести, завжди не проти навчити чи повчити. Завжди бути собою і не зраджувати своєму - Ніна Матвієнко Митрофанівна (навіть Т9 виправив похибку, крізь сльози, у прізвищі)", - написала Уляна.

Внучка називала Ніну Митрофанівну не бабусею, а просто Ніною. Дівчина згадує, скільки всього вона для неї робила, і як любила онучку всупереч усьому.

"Вона ніколи не була бабусею, вона була Ніною і, всупереч усім, вона залишиться Ніною для мене. Не бабусею: молодою, жвавою, веселою, упертою, яка зламала мені руку, яка готувала мені сирники з родзинками, яка заливала мої квіти в кімнаті, яка прала білі речі з чорним і не зізнавалася, яка поливала щоранку двір і протирала підлогу будинку, яка лаяла за брудний посуд, хоча вона була вимита з вчора, яка любила всупереч усім хитрощам і впертості моїм. І ми любимо", – зазначила Уляна Матвієнко.

Прощання з народною артисткою України Ніною Матвієнко відбулося сьогодні, 11 жовтня, в Національній Філармонії України. Вшанувати пам'ять легенди української екстради приїхав мер Києва Віталій Кличко, патріарх Філарет, солісти українського національного хору ім. Г. Верьовки, в якому Матвієнко пропрацювала 21 рік, а також численні друзі родини Матвієнко.

Раніше близькі друзі Ніни Матвієнко розповіли, з якою хворобою вона боролася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ