Today.ua

“Любов до тебе не знає меж“: Камалія ніжно привітала чоловіка з днем народження

Камалія ніжно привітала чоловіка з днем народження. Українська співачка показала рідкісні фото із пакистанським мільярдером, якому виповнилося 68 років.

46-річна артистка публічно звернулася до свого чоловіка. Камалія зазначила, що Мохаммад Захур – її дуже близька людина. Зірка нагадала, що бізнесмен серйозно підтримав український народ в умовах повномасштабної війни з російськими окупантами.

Поп-діва поділилася знімками з іменинником. Він зображений у родинному колі – з їхніми двома доньками Арабеллою та Мірабеллою, з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, а також з президентом Пакистану Аріфом Рахманом Алві.

"Сьогодні святкує свій 68-й день народження неймовірний Захур - людина, яку я цінувала найбільше за останні два десятиліття. Він люблячий чоловік, вірний друг, блискучий вчитель, покровитель, наставник, інвестор, радник - список можна продовжувати і продовжувати. А коли народилися наші принцеси, я зрозуміла, він найкращий батько на світі... У цей особливий день я щиро бажаю Захуру міцного здоров'я, кохання, подальших успіхів та юнацького духу, який він зберіг у своєму прекрасному віці... Наша любов до тебе, Захур, не знає меж", - написала Камалія на своїй сторінці в Instagram.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Співачка наголосила, що чоловік зарекомендував себе як непохитний прихильник України та використав мережу контактів у всьому світі, щоб допомагати нашому народу через благодійні організації – всередині країни та за її межами.

Нагадаємо, що у квітні Камалія оголосила про розірвання з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. Багато хто впевнений, що подружжя відновило свої стосунки – їх часто бачать разом із дітьми під час виходів у світ.

Раніше Камалія засвітила інтер'єр свого розкішного будинку в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ