Today.ua

Ляшко показав всій Україні, як цілується під хіт Стаса Михайлова

Лідер "Радикальної партії" та колишній народний депутат Олег Ляшко показав усій Україні любощі зі своєю дружиною Росітою. В своєму Twitter політик опублікував відео, на якому він танцює з дружиною під пісню Стаса Михайлова "Все для тебя".

Вони обоє – у домашньому вбранні і простих хатніх капцях. Проте невідомо, чи зйомка відбувалася дома, чи в якомусь іншому місці, адже за кадром чути людські голоси, але нікого, крім них, не видно. Та в будь-якому випадку, крім них були ще люди, адже хтось їх знімав.

"Із коханою життя на крилах!" – прокоментував своє відео Олег Ляшко.


Де і з ким у цей час був їхній синочок, якому лише пів року, не уточнюється. Втім, у подружжя, яке вже 20 років разом, є ще й старша донька, 18-річна Владислава, хоча дехто каже, що вона насправді не є його біологічною донькою. У травні цього року в подружжя  Ляшків народився маленький син – Олександр, а за два роки до цієї події вони офіційно одружилися, хоча фактично прожили до того 18 років у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, Олег Ляшко в жовтні цього року змагався за місце у Верховній Раді на позачергових виборах у 208 окрузі на Чернігівщині. Однак головний радикал України програв вибори своєму супернику зі "Слуги народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ