Today.ua

Луценку довіряти не можна: Волкер дав свідчення у справі про “тиск“ Трампа на Зеленського

Колишній спеціальний посланник Держдепартаменту США в Україні Курт Волкер попросив українське керівництво не втручатися у внутрішню політику США. Під час свідчень у Конгресі по справі про тиск президента Дональда Трампа і Володимира Зеленського Курт Волкер дав свідчення комітетам, які розслідують звинувачення держслужбовця, який слухав розмову Трампа і Зеленського. Також Волкер повідомив слідчим Конгресу, що висловлює стурбованість у зв'язку з використанням колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка в якості джерела інформації. Колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер попередив, що Юрій Луценко не заслуговує довіри.

Міжнародний експерт Ілля Куса вважає, що відставка спецпредставника США по Україні Курта Волкера — це супутній збиток від скандалу навколо президента США Дональда Трампа та України.

Нагадаємо, авторитетне видання Daily Mail заявило, що президент України отримав грубе прізвисько «Моніка Зеленски». Відзначається, що політичні оглядачі провели паралелі між Монікою Левінські, за якої захиталося крісло під 42-м президентом США Біллом Клінтоном, і Володимиром Зеленським, телефонна розмова з яким обернулася гучним скандалом для Дональда Трампа.

Today.ua раніше писав, як Дональд Трамп влип у гучний скандал через розмову з Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ